Sinoć je, kao jedno od najzvučnijih imena ovogodišnjeg Evergreen festa 2013, beogradska rock grupa S.A.R.S. dvosatnim koncertom oduševila više od tisuću Čitlučana, što mladih, što onih koji se tako osjećaju. Hitove Lutka, Mir i ljubav, Ratujemo ti i ja, Debeli lad i ostale publika je pjevala u jedan glas.

Kao predgrupa S.A.R.S.-u nastupili su sredšnjoškolci iz benda “Nešto između”, jedinog rock’n'roll benda u Čitluku, a od publike su više puta dobili zaslužen aplauz. Iskreno se nadamo se da će momci i dalje nastaviti svirati dobru glazbu, i postati bend s kojim ćemo se svi moći pohvaliti.

Iako je bila najavljivana, kiša ipak nije padala, a već u 18 sati DJ Čuka počeo je sa zagrijavanjem publike raznim hitovima, koja je na sinoćni događaj došla iz raznih krajeva Hercegovine.

Koncert S.A.R.S-a bio je jedan od najveći događaja ovogodišnjeg Evergreen festa, ali ne treba zaboraviti ni bendove koji dolaze, a to su Posebna vožnja, Pešes, Noa i ostali. Drugi Evergreen fest, kojeg su prošle godine u čitlučkom caffe Greenu osmislila dvojica mladih Čitlučana, Anđelko Bradvica i Mirko Prskalo, tijekom mjeseca kolovoza pruža mladima priliku da uživaju u nastupima dvadesetak bendova iz cijele regije, party-večerima, DJ-programima, roštiljadama, književnim večerima, dramskim predstavama i drugim kulturnim zbivanjima.

(www.citluk.net)