Povod našem članku je rock’n'roll u Čitluku i grupa “Nešto Između”. Simpatični momci uhvatili su vremena prije probe kako bi predstavili  svoju grupu, a to su redom Dražen Šego – vokal – 16 godina,  Ante Martinović – bubnjevi – 13 godina,  Adrijan Aco Marinčić – solo gitara – 14 godina,  Ivan Zovko – klavijature – 18 godina). Počeli su s probama u veljači 2013. kao duo sastavljen od Ante Martinovića na bubnjevima i Adrijana Ace Marinčića na solo gitari. Veliku potporu na početku pružio im je Antin otac koji i danas pomaže bendu u njihovom radu.

 

Nakon dva mjeseca proba imali su prvi nastup u Švabe (Neretvanski Gusar) kao gosti sa tri pjesme. Zajedno s njima nastupili su Bruno Jakiša kao vokal, te Ivan Jovanović na bas gitari. Nakon toga nastavljaju sa probama pa im se pridružio i Ivan Zovko iz Mostara na klavijaturama. Na poziv organizatora motoskupa u Međugorju u petom mjesecu nastupili su kao predgrupa Zabranjenom Pušenju. Poslije toga im se pridružio Dražen Šego kao vokal i sa tom postavom nastupaju na koncertima. Napominju kako su do glazbene opreme  došli uz veliku pomoć  roditelja i dijelom od nastupa. Danas imaju kompletnu opremu za nastupe uživo. Na naše pitanje tko su im glazbeni uzori ističu Hladno Pivo, Atomsko Sklonište, Divlje Jagode, Opću Opasnost… Nedavno su nastupili na Evergreen festu kao predgrupa S.A.R.S-u i dobili brojne simpatije publike.

 

 

Članovi grupe Nešto Između zahvaljuju se svima koji im daju podršku u njihovom radu i pozivaju vas na koncert Opće Opasnosti 7.9. u Disco clubu Scena gdje nastupaju kao predgrupa, a sve pohvale, pritužbe i kritike možete poslati na njihov facebook profil Nešto Između.

(www.citluk.net)