Predblagdansko vrijeme članovi i volonteri Udruge Susret iskoristili su za izradu različitih božićnih ukrasa i za pripremanje svojevrsnog božićnog sajma poput onog koji je prošle godine po prvi put održan ispred prostorija Udruge Susret. Akcija božićnog veselja pod nazivom „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ započet će u ponedjeljak, 14. prosinca i trajat će do 19. prosinca. Dakle, akcija će trajati ukupno šest dana, a svake večeri posjetitelji će moći kupiti neke od ukrasa poput: vjenčića za vrata, ukrasa za stol, aranžmana s anđelima, jaslica, ili pak ukrasa za bor i ostalih božićnih ukrasa koje su izradila djeca iz Udruge Susret.

Sudjelujući u akciji „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ posjetitelji će se svake večeri moći zabaviti uz različite izvođače, a uz uživanje u glazbi i plesu posjetitelji će se moći okrijepiti kuhanim vinom, toplom čokoladom, ali i uštipcima, palačinkama, božićnim slasticama, kobasicama i ostalim jelima koje će organizatori spremati za posjetitelje kako bi upotpunili ponudu.

Važno je kazati kako će se ukrasi koje su izradili štićenici Udruge Susret, kao i sve navedene poslastice na prodajnim štandovima moći kupiti po pristupačnim cijenama i da će novac prikupljen na ovaj način biti iskorišten za potrebe Udruge „Susret“.

Akcija „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ održavat će se u šatoru ispred prostorije Udruge susret od 14. do 19. prosinca u vremenu od 18 do 22 sata, a tijekom akcije u šatoru koji će biti mjesto posebnog veselja nastupit će Grupa Sirius, Grupa 2 Ćellos, Grupa Brotnjo, Broćanski bećari, Tamburaši Mediteran i članovi HKUD-a Brotnjo.

(citluk.ba)