Na sinoćnjem Zboru Podružnice Čitluk Hrvatske stranke prava BiH izabrano je novo vodstvo stranke, javlja Ured za informiranje HSP BiH Podružnica Čitluk. Za novog predsjednika te podružnice izabran je Marijo Bencun, dopredsjednici su Ivan Bukovac i Tiho Odak, a tajnik je Toni Dodig.

Bencun je prilikom obraćanja obećao kako će Podružnica Čitluk na najbolji mogući način odgovoriti svojoj političkoj zadaći i kako će pravaška ideja i misao biti alternativa sadašnjemu stanju u toj općini koja će, po njegovim riječima, biti prepoznatljiva običnom čovjeku koji želi živjeti od svoga poštenoga rada.

Zboru Podružnice Čitluk HSP BiH je bilo nazočno visoko izaslanstvo stranke na čelu s zamjenikom predsjednika Stankom Primorcem Ćanom.

U svom obraćanju zamjenik predsjednika HSP-a Stanko Primorac ukazao je kako istinsko pravaštvo uvijek ima šansu i da se do sada često dizalo iz pepela.

“Čitluk je za to dokaz jer uvijek je bilo onih koji su ostajali na putu pravde i istine i narodne politike bez obzira koliko se to u pojedinim prigodama i činilo neprofitabilno za osobni interes i osobnu poziciju”.

(www.citluk.net)