Zborovi iz župe sv. Stjepana Prvomučenika – Čerin nastupili su sinoć na božićnom koncertu „U se vrime godišta“  koji je održan u župnoj crkvi na Čerinu. Na koncertu su nastupili: Veliki i Mali zbor sv. Stjepana – Čerin,  Veliki i Mali zbor sv. Franje – Donja Blatnica i Zbor Frame, a zanimljiv nastup na božićnom koncertu imali su i akademski glumaca Ante Luburić i članovi Dramske sekcije Frame – Čerin.

Svojim uvodnim nastupom, Veliki zbor sv. Stjepana otvorio je koncert ispunjen božićnim pjesmama, duhovnom i sakralnom glazbom u izvedbi zborova čiji su voditelji: s. Marija Martinović, Marija Martinac, Katja Krolo-Šarac i fra Tiomir Bazina, nakon čega su se nizali nastupi zborova čiji je koncertni program okupljena publika nagradila zasluženim pljeskom.

Gledatelji na odlično posjećenom božićnom koncertu mogli su uživati u skoro dvosatnom programu pred čiji se kraj prigodnim riječima okupljenima obratio i fra Dario Dodig, župnik župe sv. Stjepana. Župnik je u svom kratkom govoru rekao kao je teško riječima opisati fantastičan koncert kojim su zborovi obradovali svoje župljane, te se zahvalio organizatorima i sudionicima božićnoga koncerta, posebno voditeljima zborova.

Dramska sekcija i glumac Ante Luburić svojim su nastupima, na zanimljiv i duhovit načina, najavljivali zborove i ispraćali ih s pozornice, a u kratkom igrokazu na kraju koncerta uprizorili su Badnju večer u obiteljskom ozračju kada se okuplja cijela obitelj kako bi proslavila Božić.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

(citluk.ba)