Maturanti 37. generacije čitlučke Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića završetak srednjoškolskog obrazovanja proslavili su sinoć maturalnom zabavom. Ukupno 231 maturant i maturantica okupili su se sinoć u 19 sati ispred hotela Kaktus, nakon čega je uslijedio svečani ulazak u dvoranu i fotografiranje.

Generacija maturanata koja je sinoć zasjala mladenačkom ljepotom i radošću može se pohvaliti i s 28 učenika koji su tijekom srednjoškolskog obrazovanja sve razrede savladali odličnim uspjehom, što je za svaku pohvalu. No, i među njima su, kao i svake godine, neki bili uspješniji od drugih.

Učenicima generacije ove godine tako su proglašeni Vida Vasilj, učenica IV. 4. odjeljenja prirodoslovne gimnazije i Anto Lukić, učenik IV. 6. odjeljenja ekonomista. Vida i Anto srednju školu završili su s odličnim ocjenama iz svih predmeta tijekom sve četiri godine, a priznanja za najbolje učenike osvajali su i na kraju osnovne škole budući da su i tada bili apsolutni odlikaši.

Uz tradicionalne pohvala Srednje škole dr. fra Slavko Barbarić učenici generacije na dar su dobili i zlatnik, dar Turističke agencije G -tour.

(citluk.ba)