Na e-mail uredništva portala Citluk.net stigao je demant na članak DRUGA STRANA MEDALJE: Kružni tok “Tromeđa” – Priča stara 30 godina trebala je već dobiti sretan kraj… kojeg smo nedavno prenijeli s jednog lokalnog portala, a u kojem se zbog kašnjenja završetka radova na kružnom toku “Tromeđa”, između ostalih, optužuje i Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne – podružnica Čitluk. Razlog je, kako je navedeno, neprovedba elektrifikacije kružnog toka. Reakciju na navedeni članak u cijelosti prenosimo u integralnom obliku.

DISTRIBUCIJA ELEKTRIČNE ENERGIJE
DISTRIBUCIJSKO PODRUČJE JUG
POGON MOSTAR
Poslovnica „ELEKTRO-ČITLUK“

Naš znak: III –1 –M- 2 –            /14
Nadnevak: 29.05.2014. godine

Predmet : demanti

Poštovani,

molimo Vas da zbog korektnijeg informiranja čitatelja Vašeg portala objavite demanti na članak DRUGA STRANA MEDALJE: Kružni tok “Tromeđa” – Priča stara 30 godina trebala je već dobiti sretan kraj… Naime, u članku stoji kako radovi na kružnom toku Tromeđa nisu završeni, između ostalog, zbog toga što nije završena elektrifikacija kružnog toka, tj nisu položeni kabeli za javnu rasvjetu. Budući da elektrifikacija kružnog toka nije u nadležnosti Elektroprivrede HZHB d.d. Mostar nismo niti mogli niti je naša obveza položiti navedene instalacije. Naša obveza je da za javnu rasvjetu osiguramo mjerno mjesto i priključak sa niskonaponske mreže, ali na tom planu nije ništa poduzeto budući da nitko do današnjeg dana u Poslovnici Čitluk nije uputio zahtjev za izradu elektroenergetske suglasnosti što je prvi korak da bi se krenulo u realizaciju priključka.

Budući da sam osjećao potrebu iznijeti gore navedeno napominjem da smo kao i uvijek na raspolaganju svojim sadašnjim i budućim kupcima.

VAŠA ELEKTROPRIVREDA

S poštovanjem!

Jordan Odak, rukovoditelj Poslovnice Čitluk

S poštovanjem!
Rukovoditelj Poslovnice:

……………………………

Jordan Odak, oec.

(www.citluk.net)