Kroz nadolazeće četiri nedjelje došašća u Međugorju će se na temeljima stare župne crkve održavati večernja okupljanja i druženja župljana i svih ljudi dobre volje. Lijepo okićena božićna drvca i ugodan ambijent sigurno će se svidjeti svima koji odluče par večernjih sati provesti na svježem zraku i u ugodnom društvu umjesto u kući pred televizorom. Dođite i povedite svoje ukućane i učinite iščekivanje Isusovog rođenja još ljepšim, sebe i svoju obitelj još radosnijom.

Za organizaciju ovih hvale vrijednih događanja pobrinuti će se župljani župe Međugorje prema navedenom rasporedu, a posjetitelje očekuju božićne pjesme, prigodna hrana i piće, a ono što je možda i najvažnije u cijeloj ovoj priči je želja za spajanjem druženja župljana i pomaganja siromašnima i potrebitima. Svake nedjelje posjetitelji će moći kupiti određene proizvode i rukotvorine i time pomoći radu Ureda za potrebite u župi Međugorje i šire.

Okupljanja počinju službeno u 19:30 sati, a sutra (29.11.2015.) je prvo u nizu i u organizaciji naših dragih Milećana. Raspored ostalih organizatora izgleda ovako:

Prva nedjelja došašća (29.11) – MILETINA

Druga nedjelja došašća (6.12) – VIONICA

Treća nedjelja došašća (13.12) – ŠURMANCI

Četvrta nedjelja došašća (20.12) – BIJAKOVIĆI

Dan uoči Badnjaka- srijeda (23.12) – MEĐUGORJE

Svoj dolazak možete potvrditi na sljedećem linku - Advent u Međugorju – Susreti u došašću

(www.citluk.net)